INDUSTRI OG ERHVERV

SERVICE, DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE EFTER DINE BEHOV

Få hjælp til service, drift og vedligeholdelse af dine el-installationer. Hos Ejby & Jakobsen er vi meget fleksible i vores arbejde og kan varetage en lang række opgaver for industri- og erhvervsvirksomheder. Vi tager højde for din virksomheds specifikke behov og gør alt, hvad vi kan for at imødekomme disse behov. Det er vigtigt for os, at du får den mest optimale løsning.

MANGE TILFREDSE KUNDER

Vi tilbyder langtidsholdbare og effektive løsninger til vores kunder. Hos os modtager du altid den bedst mulige service. Vi servicerer blandt andet produktionsvirksomheder, og vi ved, hvor vigtigt det er, at dine anlæg virker så optimalt som muligt. Vi er altid klar til at rykke ud og hjælpe dig. Vi har også arbejdet på jernbanebroen over Limfjorden og udført opgaver for Vejdirektoratet, BaneDanmark samt mange andre virksomheder.

FÅ ET GODT TILBUD

Ønsker du et godt tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer med glæde enhver henvendelse. Ring på telefon 72 37 36 37 eller send en mail til info@ejby-jakobsen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.