SERVICE

EL-SERVICE FOR BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Oplever du fejl på en af dine el-installationer, så kontakt os endelig. Vi tilbyder kvalitetssikker service af alle slags el-installationer for både private og erhverv.

INGEN OPGAVE ER FOR STOR ELLER FOR LILLE

Vi har solid erfaring og stor faglig viden inden for mange forskellige typer el-opgaver – store som små. Det kan være en el-skade efter tordenvejr eller større udskiftninger af belysningen på et kontor. Uanset opgavens karakter og omfang er vi altid meget grundige i vores arbejde. Vi går op i at levere kvalitetsløsninger til enhver tid og ser gerne, at installationerne har en lang levetid.

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Vi stræber altid efter at overholde enhver aftale, og du kan regne med at møde en smilende og professionel elektriker, når du tilkalder os.

VIL DU HAVE ET TILBUD?

Kontakt os på telefon 72 37 36 37 eller mail info@ejby-jakobsen.dk for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Vi sørger for grundig vejledning, inden opgaven påbegyndes, så du føler dig godt taget hånd om.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.