NYBYG

EL-INSTALLATØR TIL NYBYG

Har du et byggeprojekt, kan vi hos Ejby & Jakobsen være behjælpelig med planlægning og opsætning af el-installationer. Det kan være alt fra traditionelle el-installationer til belysningsanlæg, netværksinstallationer og solcelleanlæg.

VELTILRETTELAGT FORLØB

Det er vigtigt at indtænke el-installationer fra starten af, så installationerne holder og opfylder dine behov. Det er mange ting at tage stilling til, men vi giver dig gerne grundig rådgivning i forbindelse med projektet, så du får den optimale el-løsning og et godt forløb.

UNDERLEVERANDØR VED STØRRE BYGGEPROJEKTER

Vi indgår gerne i byggeprocessen som underleverandør til tømrere og entreprenører. Vi kan sammen skabe de bedste forudsætninger for projektet, så hele processen bliver mere overskuelig. Vi rådgiver med udgangspunkt i netop din bygnings installationsmuligheder og følger ethvert projekt til dørs.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Du er meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, hvis du har brug en dygtig el-installatør til dit nybyggeri. Lige meget hvilken rolle vi har, kan vi med vores ekspertise levere kvalitetssikre el-løsninger.
Ring på telefon 72 37 36 37 eller send en mail til info@ejby-jakobsen.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.