LANDBRUG

EL-INSTALLATIONER I LANDBRUGET

Har du brug for en landbrugselektriker, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Vi kan varetage alt fra fejlfinding til service og vedligeholdelse af ventilationsanlæg, fodersystemer og meget mere. Vi sætter en stor ære i at finde den mest optimale løsning for vores kunder – uanset opgavens størrelse.

LØBENDE VEDLIGEHOLDELSE

Skader på el-installationer kan føre til driftsforstyrrelser. Det er derfor meget vigtigt med løbende vedligeholdelse af installationerne i landbruget – og det kan vi stå for. Vi har kompetencerne og udstyret til at afsløre fejl i dine el-installationer, så vi kan komme skaderne i forkøbet.

PÅLIDELIG SAMARBEJDSPARTNER

Vi har bred faglig viden og mange års erfaring inden for branchen. Når du vælger os som din samarbejdspartner, kan du regne med et sikkert resultat. Vi rådgiver og vejleder dig til de mest effektive og holdbare løsninger, så du kan få mest muligt ud af dem.

LAD OS HJÆLPE DIG

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 72 37 36 37 eller skriv på mail info@ejby-jakobsen.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.